lauantai 8. maaliskuuta 2014

Day with friend


 Ajattelin tänään vähän postailla millainen päivä tää lauantai tässä on ollut:) elikkä siis nousin sängystä varmaan joskus yhdentoista aikaan. En vain yksinkertaisesti jaksanut nousta sitä aikaisemmin. Oli vaan pakko jäädä siihen torkkumaan, kun en ole koko viikkona nukkunut hirveän hyvin..jos nyt ikinä kunnolla edes nukun. Aina se vain venyy ja venyy..nukkumaan meno siis.
No, ei siitä sen enempää..tuskin ketään kiinnostaa lukea mun unettomuudesta:D jees...
Yhdessä vaiheessa päätin tekstata mun kaverille. Päätettiin, että nähtäisiin ja se tuli sitten meille. Käytiin isän kanssa siis hakemassa, koska matkaa sinne on jonkun verran.
Siinä jossain vaiheessa siinä sitten isä haki  meille vähän syötävää(pizzaa siis..heh)
Saatiin kummatkin sellasseet kokonaiset pizzat.. ja tottakai ei me niitä jaksettu edes syödä.:p
Kun oltiin syöty ja sellasta niin lähdettiin käymään kaupassa ja koira tuli mukaan otettua kans. Vietiin siinä samassa joitain pantti pullojakin. Niitä olikin sitten vähän enemmän..näytti varmaan aika hienolta, kun rahdattiin niitä sinne kauppaan:D nooh,ei voi mitään.  Siinä sitten tarttu mukaan vähän   kaikkee mässy syötävääkin. Voisi kyllä alkaa syömään tässä pikku hiljaa vähän terveellisemmin mut helpommin sanottu kuin tehty.:`)
Siinä kotimatkalla kaupasta jäätiinkin vähän kuvailemaa:) Kaveri otti tietty noi kaikki musta otetut kuvat ja mä itse otin maisema kuvat.





 
 
 


 
 
 


 

 


 
 
 

 

Ei kommentteja: